Ord for dagen

torsdag 15. januar 2009

Det er spennende og veldig vondt


Har en venninne som driver med hekserier - min venninne; Pulverheksa. Hun holder på å utdanne seg i slike skumle ting som fotsoneterapi, refleksologi, karmaer og andre mystiske ting. I bokhyllen har hun bøker om Shamaner og Chi. Vakre stoffer og butikken Indiska holde lenge for meg. MEN, nå i jula så har jeg hatt så vondt i venstre stortårot - og jeg lider jo av lavt stoffskifte -går på Levaksin hver dag for det. Og så ser jeg at min venstre stortårot liksom har forbindelse med skjoldbruskkjertelen -som er syk og betent hos meg da....rart og veldig skummelt. Jeg lurer på om jeg skal spørre Pulverheksa om hun vil gripe det an litt...kanskje.

2 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Hei, og takk for hilsen!
Reiseklubben er egentlig en venninne-gjeng som tilfeldigvis dro på tur sammen for 4 år siden. Det ble en så stor suksess, at vi hadde lyst til å gjenta det. Dermed ble det bestemt at vi skull møtes jevnlig, og spare 200 kr mnd. Nå har vi spart ca det i snart 3 år, siden sist tur, og nå reiser vi igjen! Blir nok to år til neste gang, en gang i året er nok kanskje litt for ofte, man kommer gjerne ikke så langt med 2400.....
Du jeg har også en slik pulverheksvenninne....hun gjør underverker og det er vel verdt en behandling!!

Sissel sa...

Det hørtes koselig ut! :) La til bloggen din i listen min, jeg. Jeg har hatt bloggen min en stund, men det er bare nå siste tiden at jeg har funnet ut at det kan vært artig å skrive i den også :)