Ord for dagen

fredag 5. mars 2010

MANDAGSTEMA - Portrett - Lagt på meg 16 kg siden i sommer!


tjukkitrynet, originally uploaded by Skogdame.
Det er på tide å fortelle det til verden. Jeg er en svak sjel og en landslagskandidat i jojo-slanking.

På bildet til venstre veier jeg 82 kilo -det er tatt i juli i fjor. Bildet til høyre er tatt på julaften. Jeg er nå 16 kilo tyngre og nærmer meg det jeg var da jeg gikk ned hele 21 kilo med Fedon-mat og trening 3-4 ganger pr uke.

Hvor var'e det svikta?

Joda - man tror man er kommet i mål,.-og så får man mer å gjøre på jobb, - så man skipper trening,- jobber i stedet - gjerne til langt på natt, med laptop på fanget, ostepop i sofaen og tv''n på i bakgrunnen. Man føler seg flink for at man står på sånn, og legger ikke merke til at alt begynner å gå treigere,- man blir tappet for energi. Man sover dårligere, og man spiser mer.

Jeg har skia framme i garasjen - - men det har vært for kaldt til å gå på dem, har jeg tenk, -i HELE DEN LANGE, vakre, flotte, snørike vinteren! Vi bor 20 meter fra en flott lysløype. Jeg har INGEN andre unnskyldninger,- enn at jeg skal jobbe....


Javel? Hvem er det som takker meg for at jeg jobber som en helt, - men dauer av overvekt og søvnapné`? Familien kan jo si at jeg alltid sa ja til andre, at jeg stilte opp, og var flink til å jobbe.

Nei fanken heller,- nå er tiden inne til å ta rev i seilene, bli egoist. Sette av den tiden jeg MÅ ha for å være MEG.

Jeg skal for søren til Mallorca i sommer - og vil ha ny bikini!

JAGGU! :)

9 kommentarer:

Ethnicus sa...

Lykke til! :)

Maria G sa...

Klart du ska tänka på dig själv... Du kan inte jobba jämt, det går inte...
Ha en fin kväll!

Rantamor sa...

Det var nog den mest ärligaste människa idag skulle jag tro.
Jag och min make var tvunget att skratta när vi läste din blogg, du skrev så kul och humoristiskt och ärligt.
Förstår hur du känner det.
Själv gick jag ned 25 kg när jag var med i Viktväktarna. Det var ett tag sen, men det var en bra resa, min make jobbade i Oslo då så det blev mindre och mindre av mig för varje gång hankom hem.

Idag kämpar vi också med att försöka hålla vikten och när det går upp ett par kilo försöker vi ta tag i det. Inte så lätt, men det är nog bara att bita ihop.

Lycka till och hoppas du får din nya bikini och får en trevlig semester.

Förresten ett fint poträtt, du är så söt.

Ha en bra kväll.

Petunia sa...

Jeg må ærlig talt si at jeg ikke kan se det ut i fra portrettet, men jeg går ut i fra at du kjenner det på klærne og velværet ellers.
Det er nok en naturlig ting å legge på seg gjennom vinteren. Man er mer i ro og tillater seg mer kos og den ene sjokolade sessongen går over i den andre (Jul - påske). Det får være grenser for hvor mange fristelser man skal stå imot.
Men det er jo en god ting at du setter foten ned og vil tilbake til trivsels vekten. Jeg ville likevel ikke vært så opptatt av selve vekten, men mer funnet roen på et sted der du har det bra med deg selv. Vekten er jo bare et tall likevel!
Ønsker deg lykke til:)

Maria sa...

Jag säger som Petunia, det syns verkligen inte. På bilden ser jag en glad och vacker kvinna:)
Ha en fortsatt fin kväll och lycka till med ditt mål.

Turid sa...

Syns du er flott på begge bildene. Men forstår jo at en må være bevisst, og at noen ganger er nok nok. Tenker litt på det med jobbing, det er vel sånn at en ikke må glemme seg selv, og at takken for god jobben ikke alltid står i forhold til hva man gjør. Lykke til, og sydentur hørtes jo veldig fristende ut :-)

linsky sa...

Jeg synes også du er like flott på begge bildene!
Men få på deg skiene og nyt en deilig tur før vinteren er slutt. Det er jo så herlig!! :-)

Bea sa...

Ser på bildene at du er en pen dame både med og uten de ekstra kiloene.

Men nå er det jo egentlig hva jeg synes som er det viktigste, men hva du føler. :o)

Har selv noen kilo som ikke vil av etter jeg fikk Kajsa. Og mine ski har som dine måttet stå mest i garasjen denne vinteren.

Klem

Bjorn Madso sa...

Jeg elsker hvert eneste gram av deg. Enkelt og greit.

gubben