Ord for dagen

lørdag 5. september 2009

MEN SÅ SETT IGANG DA MENNESKE!!!

...sier en liten stemme inne i hodet mitt. Jeg har tungt for å komme meg opp trappa og begynne å tømme rommet til Julie, som jeg skal pusse opp og overta. Jeg har mye mer lyst til å sitte her og tenke på det. Hvorfor ER jeg sånn? På jobben får jeg sommerfugler i magen, når jeg sitter og tenker på at bare det blir helg, så skal jeg sette igang. Ingen småbarn hjemme, og i det hele tatt - INGEN unnskyldninger. Nå kom Sandra og ville ha Cola - det er jo lørdag - og jeg kaster meg over muligheten til å stikke av.....med glede!

Herregud, kanskje jeg brygger på svineinfluensa eller noe`? - kanskje kroppen er sliten rett og slett? Men jeg VIL jo så gjerne ha det rommet hvitt! og flytte inn med mitt nye trekk til KLIPPAN sofaen min, Expedit tv-bord, hobbysaker, staffeli, symaskin og dyna mi.

1 kommentar:

Nina i Paradiset sa...

Holder du på å bli syk, du også...?
Jeg er sørpe forkjølet, men holder motivasjonen oppe, fordi jeg har fremtidsplaner....
Ett godt tips er å skrive opp liste over ting du vil skal gjøres, for det er så innmari morsomt å stryke over det du har utført! ;)
Må finne ut mer om Art Medium... Har Panduro det, skal tro?? Vanlig ark fra skriveren, altså?? I såfall er det utrolig smart! Fantes jo ikke sånn da jeg gikk på skole! ;)