Ord for dagen

torsdag 17. september 2009

Jeg gleder meg så mye!Folk snakker om sommeren som gikk for fort og alt de ikke rakk etc. Jeg liker at det er tidlig høst og snart oktober, jeg! :) Lufta er så god å puste i, og det er koselig å ha på seg strikkejakke på jobben. Jeg har kjøpt inn lyng til trappa, og gleder meg til å pynte døra mot jul og vinter. Ja, jula er jo et kapittel for seg, det er så masse man kan glede seg til. Man kan surfe og se om det er noen spennende konserter man kan gå på, -julekonsert med Sissel Kykjebø og Peter Jöback var for noen år siden en stooor opplevelse. Kjøre bilen til Kolbotn og ta toget inn til Oslo derfra. Koselig, koselig! Vi skal til Budapest i desember og gå i julegatene der, og handle inn gaver. Jeg tenkte å ta med meg barnebarnet på Putti Plutti Pott - om de skal vise den i år. Jeg skal lese Nigella Lawsons julekokebok som jeg nettopp har kjøpt og jeg skal gå ute i frossen løv med tusen av farger. Jeg har bursdag i oktober, jeg og min mellomste har på samme dag til og med, og min lillebror 3 dager før - og vi bruker å feire sammen. I år skal alle til oss julaften. Pappa og jeg skal sikkert steke ribbe til oss alle, - og vi skal gå og smugspise Twist fra trauet, og kikke på tegnefilmer på tv. Nei, det er ikke trist at det er høst, i det hele tatt!

3 kommentarer:

X sa...

Jeg synes også at høsten er fin. Og den er spesielt fin fordi det snart er slutt på edderkopper for denne sesongen.

bjorn sa...

Hm, leita etter meg sjøl inni denne idyllen, men næh...!

To skrett bak - snart med burka.


bjorn, anonym idag.

Anonym sa...

Jeg er så absolutt et vårmenneske, men jeg synes og klare høstdager med alle de vakre fargene, er flott. Jeg elsker stearinlys og innekos.Det gjør meg ingenting å kle på meg varmere klær.

Jeg er jo ikke spesielt glad i sommerdager med temp opp mot 30-tallet, men liker meg på dager med himmelen full av lette skyer og litt over 20 grader. Det jeg "savner" når sommeren er over, er alt vi ikke fikk gjort, men som vi trodde vi skulle få gjort da sommeren startet.

Hanne