Ord for dagen

torsdag 16. april 2009

I går fikk jeg personlig veiledning på treningsstudio

(KLIKK PÅ BILDET SÅ KOMMER DU TIL Line Marions SIDE FOR PERSONLIG TRENING)

Jeg var litt nervøs da jeg stilte ferdig oppvarmet kl 20.30 og skulle møte Line Marion Nielsen Kjøniksen. Dama hadde visst trent noen timer ja! :)

Hun spurte litt om meg, og jeg måtte jo fortelle at jeg begynte å trene, først i september i fjor, - men har trent sirkeltrening omtrent 3 ganger i uken siden. Jeg fortalte jo stolt også at jeg har gått ned 20 kilo fra i fjor, men at jeg har omtrent like mange kilo igjen, og at jeg rett og seltt vil være frisk og i god form.

Så ga hun meg et treningsprogram som jeg skal kjøre 2 ganger i uken i 3 mnd. I tillegg har jeg valgt å være med på Aqua-trening hver lørdag morgen,- det er en nydelig start på dagen! Jeg er jo ikke hjemme før langt på dag - full av energi og i godt humør :)

Så det blir spennende å se nå da -hvordan det skal bli å få litt muskler.

Jeg har lovet meg selv en premie:

Den dagen jeg er under 80 kilo skal jeg kjøpe meg en fitnessdrakt :) Kanskje jeg har fått til det innen vi skal til Budapest 30-juni - for der er det BILLIG! :)

4 kommentarer:

tinemor sa...

Hei
Jeg bruker helt hvitt.
Men det er jo smak og behag.
Behøver ikke være så dumt med krem heller.
:-)

Line Marion sa...

Håper jeg ikke skremte deg da! :) Du har vært utrolig flink så langt, så nå er det bare å sette i turbo-giret fram mot sommeren! Og husk daglig aktivitet uansett trening eller ei! :)

Balke gård sa...

Å så flink du er!! Dette klarer du!

Bra jobba og god helg fra M:-)

Nina i Paradiset sa...

Huff og huff....
Kiloer er noe jeg aldri har vært så innmari opptatt av, men mår en har problem å komme inn i trusene sine, da begynner jeg å bekymre meg!
Jeg er da ikke gravid på rumpa!!
(jeg må bare sitte for mye på den...!)
I tillegg hater jeg å trene, og akkurat nå kan jeg det heller ikke. Grøss....

Lykke til du, iallefall!

God helg!!