Ord for dagen

mandag 9. februar 2009

Jeg er så nøye at det aldri vil bli ferdig!Jeg leser blogger om chabby chic og ikke-så-chic og tenker at jeg er jo et kreativt menneske, likevel får jeg det ikke så stilig som andre, ikke på tørre møkka! Vi kjøpte dette huset vårt for 2 år siden, og i spisetua var det lys lilla villmarkspanel-brystning *host*,- den har vi omsider fått revet ned og så har vi klint opp slike MDF-panelplater i "Latte", det skulle jeg i ALLE fall ikke ha, alle har jo det! Men når det er lommeboka som bestemmer, og fordi jeg ikke er singel, så ble det sånn likevel. Nå gjenstår det listverk. MEN, jeg har jo alt for tunge gardiner! Folk sier; "Gud så flotte gardiner!" -men for å være ærlig, jeg er drit lei dem, og vinduene er for små. Vi hadde 8 slike lengder i stua, til jeg nesten fikk klaus, der kjøpte jeg til slutt helt lette gardiner i en slags lys oliven farge, som jeg er veldig fornøyd med. Jeg har kjøpt - på lur - nye gardiner til spisetua - svarte gjennomsiktige med sirkler på - men tror ikke DET heller blir noe fint. Og kan du skjønne hvorfor jeg kjøpte den turkise lange saken? -joda jeg vet hvorfor - fordi den kostet 30 kroner og faktisk var lang nok, og fordi ungene søler på duker, men kanskje ikke på en som er så smal, for jeg syns det er fælt å skulle ta av duken for hvert måltid, - ja for vi spiser alle måltiden ved dette bordet.

Det er ikke noen STIL!! jeg tror jeg er litt sånn Cowboy/Country - og jeg liker mye av det som de har i Perfect Home - samtidig som jeg elsker å se på lyse innredete rom - hos ANDRE. Sukk, - det er så ordinært!

Det eneste jeg har hengt opp på veggen er det store keramikkfatet (som også er i Bloglogoen min)jeg kjøpte i Budapest i fjor sommer - det syns jeg er flott. Man kan ikke bare bore hull og henge opp ting helt på måfå på en sånn panelvegg.

*SUKK*

2 kommentarer:

Julie sa...

Haha, jeg må le xD

Nina i Paradiset sa...

Hei, og tusen takk for awarden!
Onkelen din er min nabo og tremenning! ;)
(ps har stor slekt, og slettes ikke oversikt, så det var en overraskelse!)

Dere får komme og hilse på neste gang dere er i traktene da!

Tusen takk for awarden, forresten! Kjempekoselig!!

Klem fra Nina